Thumbnail
Jan 23 by Ansimuz
2018 Motorlu Perde Modelleri Pencerelerini Süslesin

Evinizdeki pencerelerinizi yeniden dizayn etme zamanı geldiğinde, bunu nasıl yapacağınızı merak edebilirsiniz,  Nereden başlayabilirim? Başlangıçta sıkıcı bir süreç olabilir ve yıllar geçtikçe kendi hatalarımızın bedelini pencelerimiz ödeyebilir. Bir yıldan daha uzun süre evde oluncaya kadar, gizlilik ve ışık kontrolü açısından en çok önemli olan alışkanlıkları yakalamaya başlamıştık ve o zaman bile, sayısız tasarıma hayran hayran baktık. Şans eseri, internette gezinirken görmüş olabilirsiniz. Biz bu süreci dahada kısaltıp kalan zamandan keyif almanız için yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

 

İlk önce, ilham için modellerimizi inceleyebilirsiniz. Neden derseniz çünkü bu adım çok önemlidir! perdeye başlarken, bundan sonraki her adımda kafanız birazdaha karışabilir. Evimizde herhangi bir odayı tasarlarken yaptığımız ilk şey en sevdiğimiz bloglara ve Pinterest'e  yada instagram'a yönelmek ve bize ilham veren şeylerin bir klasörü oluşturmak oluyor. işte Tüm bunlardan sizi kurtarmak için bir kaç önerimiz olacak.

 

Merak ettiğiniz herşeyi bizleri arayak sorabilir yada sitemizin iletişim bölümden bizimle irtibata geçebilirsiniz. Ücretsiz keşif ekibimiz yerinde incelemede bulunarak size en uygun çözümü iretmenizde yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır.